Bruiloft en huwelijk

www.WeddingRoyal.nl

Voor een mooie trouwfilm ben je bij CameramanGevonden.nl ook aan het goede adres. Hiervoor hebben we zelfs een aparte website gemaakt die te bekijken is op WeddingRoyal.nl. Op de website WeddingRoyal.nl zijn verscheidene voorbeelden te zien van trailers die gemaakt zijn van trouwfilms.

Voorbeelden: (klik op de afbeeldingen)


Ochtendrituelen
Hoe ziet nu zo’n dag eruit? Vaak begint de dag net als voor het bruidspaar al vroeg, zo rond 8 á 9 uur in de ochtend. We beginnen bij de bruidegom om een aantal beelden te filmen van het aankleden, misschien dat de moeder even het jasje mee helpt aan te doen, een close-up van de manchetknopen etc. Vervolgens gaan we naar de bruid, deze wordt mooi opgemaakt en er word veel aandacht aan de haren gespendeerd. Hiervan worden mooie beelden gemaakt die het eindresultaat prachtig zullen aankleden. Vervolgens kleed de bruid zich aan en doet haar sieraden in. Hiervan worden mooie beelden gemaakt via bijvoorbeeld de spiegel. Ook worden er close-up beelden van schoenen, jurk en haren gemaakt.

Ophaalmoment
Dan is daar natuurlijk het grote moment! Het moment dat de bruidegom voor de deur staat en aanbelt. Met grote zorgvuldigheid zal de reactie worden vastgelegd van de bruid en bruidegom die elkaar voor het eerst zien op de grote dag.

Vaak word er hierna wat gekletst en broodjes gegeten, vervolgens zullen we al snel vertrekken naar de lokatie waar de trouwfoto’s genomen zullen worden. Hierbij zullen we ons op de achtergrond begeven en op de best mogelijke manier dit alles vastleggen. Hier worden altijd hele mooie beelden opgenomen!

Ceremonie
Het belangrijkste van de dag is natuurlijk de ceremonie. Dit moet op en top in beeld gebracht worden. Dat gebeurt dan ook standaard met 2 camera’s en losse audio apparatuur bestaande uit 4 condensator microfoons. Dit zodat er altijd optimaal geluid wordt opgenomen en alles goed te verstaan is in het eindresultaat. Het magische jawoord zal voor altijd vastgelegd zijn!

Receptie
Misschien is er wel een receptie? Alle familie, vrienden, collega’s en bekende komen op de gevoelige plaat, hier is altijd een leuke montage van te maken.

Eten
Er moet ’s avonds natuurlijk ook gegeten worden. Alle heerlijkheden en smikkelende gasten worden in beeld gebracht en ook dit zorgt altijd voor zeer vermakende beelden.

Feest
Party time! Met een disco of een band, geen probleem! Het knalfeest zal uit je TV spetteren bij het opzetten van het eindresultaat. Misschien worden er ook nog wel leuke stukjes gedaan voor de familie of vrienden? Hier houden we uiteraard rekening mee door contact op te nemen met de ceremoniemeester.

Wil je een mooie en indrukwekkende film van je bruiloft? Geen probleem! WeddingRoyal.nl filmt de complete dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en legt alles met de grootste professionaliteit vast. Ook het geluid wordt met grote zorgvuldigheid opgenomen. Dit gebeurd met behulp van verschillende condensator microfoons, zo krijg je tijdens de opname van de ceremonie de best mogelijke audio kwaliteit.

Bekijk voor meer informatie onze website www.weddingroyal.nl of vraag direct een prijs op.

Prijs opvragen