Promotie en reclame

Een cameraman inhuren

Er zijn vele redenen op te noemen waarom je een cameraman zou willen inhuren, maar uiteindelijk komt alles neer op reclame en herinnering.

Reclame

Denk bij reclame aan een Bedrijfsfilms, muziekoptreden, evenementen, festivals, beurzen en congressen.

Cameraman inhuren voor een bedrijfsfilm
Bij reclame kun je bijvoorbeeld denken aan een bedrijfsfilm. Dit is een video waarin je jouw bedrijf simpel of uitgebreid wilt presenteren in een bedrijfsfilm. Breng bijvoorbeeld het productieproces in beeld of misschien de montage op lokatie. Deze video kun je vervolgens op je website aan klanten laten zien zodat ze een goede indruk krijgen van het bedrijf waar ze zaken mee (willen) doen. Ook kan een bedrijfsfilm een relatiegeschenk zijn om bijvoorbeeld bij een nieuwe samenwerking cadeau te geven. Wat te denken van een jubileum? Een bedrijfsfilm is dan het perfecte cadeau om aan je personeelsleden te schenken. Een bedrijfsfilm is ook goed om in te zetten voor marketingdoeleinde met behulp van sociale media. Laat op Facebook, Twitter en Youtube zien waar jou bedrijf goed in is. Een goed bedachte bedrijfsfilm zal als een lopend vuurtje op deze online media verspreiden.

Cameraman inhuren voor een Muziekoptreden
Een muziekoptreden wordt ook vaak vastgelegd voor promotionele doeleinde. Hoofdzaak hierbij is dat de audio goed wordt opgenomen en dat de gezellige sfeer die er heerst over wordt gebracht in de video. Voor het mooiste resultaat worden muziekoptredens vaak vastgelegd door meerdere camera’s en vanuit verschillende hoeken. Dit kan op lokatie tijdens een officieel optreden met publiek, maar ook op een andere lokatie, bijvoorbeeld in een opname studio, park of misschien wel in een verlate fabriek.

Cameraman inhuren voor een Evenement of festival
Organiseer je een evenement of een festival? Een video is hierbij ondenkbaar. De bezoekers die geweest zijn zullen de video willen terugzien en doorsturen naar vrienden en bekende waardoor het zich als een olievlek via sociale media zal verspreiden en je evenement of festival nog meer aandacht zal krijgen.

Cameraman inhuren voor een Beurs of congres
Ook bij het organiseren van een beurs of congres is het van belang dat er een cameraman op de beursvloer rond loopt en alles vastlegt. Uiteraard ter promotie van de beurs of het congres, maar ook om met de nieuwsbrief naar de sponsoren te sturen zodat ze zichzelf of het bedrijf terugzien. Grote kans dat deze sponsoren de video weer naar hun klanten zullen doorsturen waardoor de beurs of het congres weer extra exposure ontvangt.

Herinnering

Bij herinneringen moet je denken aan bruiloften, verjaardagen, jubilaris en levensverhalen.

Bruiloft / Huwelijk
Je bruiloft laten filmen is tegenwoordig enorm populair. Waar vroeger alleen een fotograaf de bruidsfoto’s kwam maken loopt er nu ook vaak de complete dag een videograaf mee. Omdat dit zo populair is hebben we hier een aparte website voor gemaakt genaamd www.WeddingRoyal.nl.

Cameraman inhuren voor een Verjaardag
Een verjaardag waarbij je 50 of 65 jaar wordt is een speciale gelegenheid. Het komt dan ook vaak voor dat hier een cameraman voor wordt ingehuurd. De cameraman komt dan langs in het cafe, zaaltje of gewoon bij u thuis om de mooie dag vast te leggen. Vervolgens wordt het natuurlijk een mooie film van gemaakt zodat je een leuk overzicht met muziek krijgt van deze dag.

Cameraman inhuren voor een Jubilaris
20 jaar bij de zaak, of misschien wel 50 jaar getrouwd? Dit is de perfecte gelegenheid om een cameraman in te huren. Laat deze feestelijke dag vastleggen zodat het nooit meer kan worden vergeten. Bekijk de film later en herleef de dag.

Tip: Een film van de verjaardag of het jubileum is ook leuk om als geschenk aan uw gasten te geven.

Neem contact met ons op