CameramanGevonden.nl op de filmset van Steenkoude Liefde

Sinds een aantal maanden is CameramanGevonden.nl actief op de filmset van de Nederlandse filmproductie Steenkoude Liefde geregisseerd door Tracey van Eijk.

Een aantal maanden geleden heeft de crew van Steenkoude Liefde contact met ons gezocht met het verzoek of CameramanGevonden.nl kan helpen met het filmen van de productie. Hier hebben we niet lang over na hoeven denken en dan ook direct op toegezegd.
Inmiddels aardig wat draaidagen verder hebben we de smaak goed te pakken en zijn we besmet met het Steenkoude Liefde virus.

Waar gaat de film eigenlijk over?

Het is 1985, terwijl in het Westen het kapitalisme hoogtij viert en de vrijheid voor velen van de jonge generatie vanzelfsprekend is, reist puber Trudy af voor een Bach reis naar Oost-Duitsland. Het is tijdens deze reis dat de liefde toeslaat tussen de Oost-Duitse gids Rudi en de naïeve Trudy. De ontmoeting tussen een gevangene van een strak DDR-regime en een vrije ziel uit een welvarende democratie lijkt alles mogelijk te maken. Zelfs een vlucht naar het vrije Westen kan meer zijn dan een droom en is dichterbij dan ooit. Deze film, gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, toont ons een realistisch beeld van een ontluikende liefde en de krachten die zich hier op storten en de geliefden voor het leven tekenen.

Figurant zijn bij Steenkoude Liefde?

Wil je als figurant helpen en meemaken hoe een film gemaakt wordt, dat kan! Neem voor meer informatie contact op.

Voor meer informatie over de film kun je naar de website gaan, www.steenkoudeliefde.nl

cameramangevonden.nl aan het werk bij steenkoude liefde


cameramangevonden.nl en steenkoude liefde in de krant

de cast van steenkoude liefde - cameramangevonden.nl

0