Een weekend om niet snel te vergeten

Waarom zal ik het weekend niet snel vergeten?
Punt één, spierpijn! Ik weet niet of het mijn slechte conditie is of de vreemde posities waarin ik me zo nu en dan heb moeten wringen, maar ik voel het tot in mijn tenen. En dat terwijl ik zelf niet eens heb meegelopen tijdens de Samenloop voor Hoop die afgelopen zaterdag om 14:00 uur door cabaretier Mark van de Veerdonk werd geopend.

De Samenloop voor Hoop, een prachtig evenement dat op vele locaties door het hele land wordt georganiseerd door lokale initiatiefnemers als Alphons Bakker die het met behulp van sponsoren als Marco van Bergen (Jumbo supermarkt) het tot een succesvol geheel kunnen maken. Dit jaar heeft de Samenloop voor Hoop maar liefst 84.000 euro opgehaald. Dit alles dankzij de sponsoren de vrijwilligers en natuurlijk de 78 teams met 1.450 deelnemers die 24 uur lang hebben gelopen.

Ik heb de Samenloop voor Hoop vast mogen leggen in combinatie met nog een evenement die afgelopen zondag met ronkende motoren aan de andere kant van het centrum van start ging, “Oss on Classic Wheels“. Een jaarlijks terugkerend evenement voor oldtimers (elke laatste zondag in juni). Met af en toe een bui heeft de nieuwe organisatie (C.V. de Krinkelkoppen) het evenement er weer iets moois van weten te maken. Met een live optreden van “The Rocking Coaster” (www.therockingcoasters.nl) beleefde iedereen dan ook weer eventjes de oude tijden.

Eindscore, een prachtig weekend vol emotie met de Samenloop voor hoop en stoere mannenpraat met Oss on Classic Wheels.

Update:
De video van de SamenLoop voor Hoop is klaar.

0