CameramanGevonden.nl op de filmset van Steenkoude Liefde

Sinds een aantal maanden is CameramanGevonden.nl actief op de filmset van de Nederlandse filmproductie Steenkoude Liefde geregisseerd door Tracey van Eijk.

Een aantal maanden geleden heeft de crew van Steenkoude Liefde contact met ons gezocht met het verzoek of CameramanGevonden.nl kan helpen met het filmen van de productie. Hier hebben we niet lang over na hoeven denken en dan ook direct op toegezegd.
Inmiddels aardig wat draaidagen verder hebben we de smaak goed te pakken en zijn we besmet met het ...

Lees meer →
0

CameramanGevonden.nl in het nieuws – Auto Motor Klassiek

In oktober 2014 hebben we op verzoek van Joep Wanders de ABC-Rally in beeld gebracht met als resultaat een mooie video impressie van het evenement.

Ter aankondiging van alweer de 15de editie van de ABC-Rally is er een artikel verschenen in het automagazine “Auto Motor Klassiek“. We zijn zo vrij geweest hier even een kopie van te maken en deze aan dit artikel toe te voegen aangezien Steven Bijl (onze cameraman) hier ook in wordt vernoemd.

Wil je mee doen ...

Lees meer →
0

Bruidsreportage Ronald en Melja

Met gepaste trots presenteren wij de trouwfilm trailer van Ronald en Melja

Dit kersverse bruidspaar heeft een schitterende dag achter de rug die in de trailer van de trouwfilm zo goed mogelijk is samengevat.

Wat ontvang je als bruidspaar eigenlijk allemaal na afloop?

DVD
– Menu
– Trailer
– Ceremonie
– Hoofdfilm
– Eventuele speeches en stukjes

Ruw materiaal HD kwaliteit als video bestand (.mp4 H.264)
– Trailer
– Ceremonie
– Hoofdfilm
– Eventuele speeches en stukjes
– Al het materiaal wat er gefilmd ...

Lees meer →
0

Trouwen in 2015? Boek of reserveer nu!

De Cameraman staat ook in het jaar 2015 weer klaar voor alle bruidjes en bruidegommen die elkaar het jawoord willen geven. En dat de bruidspaartjes ons ook weten te vinden dat laat de agenda wel zien. Deze staat alweer aardig vol met boekingen van bruiloften voor 2015.

Gaat u trouwen in 2015? Ben er dan snel bij en vraag of de datum nog beschikbaar is. U kunt vervolgens vrijblijvend uw trouwdag als optie in de agenda laten zetten.

Neem direct contact ...

Lees meer →
0

Onze cameraman bij de ABC-Rally

Hiep hiep, CameramanGevonden.nl zal op zaterdag 4 oktober de ABC-Rally vastleggen.

Joep Wanders, de organisator van de ABC-Rally heeft de hulp ingeschakeld van CameramanGevonden.nl. Naast de foto’s die ieder jaar worden gemaakt door Bloemendal Fotografie zal er dit jaar ook een mooie film van de rally worden gemaakt.

De ABC in de naam staat voor “All British Cars”. Door de grote interesse bestaat de rally al lang niet meer enkel uit Britse oldtimers, maar is er ...

Lees meer →
0

Een weekend om niet snel te vergeten

Waarom zal ik het weekend niet snel vergeten?
Punt één, spierpijn! Ik weet niet of het mijn slechte conditie is of de vreemde posities waarin ik me zo nu en dan heb moeten wringen, maar ik voel het tot in mijn tenen. En dat terwijl ik zelf niet eens heb meegelopen tijdens de Samenloop voor Hoop die afgelopen zaterdag om 14:00 uur door cabaretier Mark van de Veerdonk werd geopend.

De Samenloop voor Hoop, een prachtig evenement dat op ...

Lees meer →
0

15de editie Oss On Classic Wheels

Aanstaande zondag 29 juni is het alweer de 15de editie voor Oss On Classic Wheels een evenement speciaal voor oldtimers. CameramanGevonden.nl zal dit jaar aanwezig zijn om alle paardenkrachten vast te leggen.

Heb je een voertuig die voor 1975 gebouwd is, kom dan zondag naar het centrum van Oss en laat uw auto zien, wellicht dat u nog een prijs wint voor de schoonheid van uw voertuig. Ook kunt u mee doen aan de tourtocht door het prachtige Oss en omgeving. ...

Lees meer →
0

SamenLoop voor Hoop en CameramanGevonden.nl

De promotie film voor de “SamenLoop voor Hoop” voor het KWF zal gemaakt worden door CameramanGevonden.nl

Op verschillende plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers een SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende ...

Lees meer →
0