Promotie en reclame

Een bedrijf zonder reclame en promotie is als een bord zuurkool zonder worst. Het smaakt wel, maar er mist een essentieel onderdeel! Natuurlijk zijn reclame en promotie er in vele soorten en maten, maar aangezien je op CameramanGevonden.nl terecht bent gekomen gaan we er vanuit dat je jouw bedrijf, product of misschien wel jezelf beter in beeld wilt brengen met behulp van een promotie video of een reclame boodschap.

Reclame en promotie in de vorm van een video is een creatief proces en een goede voorbereiding is dan ook noodzakelijk. Samen met CameramanGevonden.nl ga je in gesprek om erachter te komen wat precies je wensen zijn en hoe het eruit moet komen te zien. Vervolgens gaan we een storyboard maken en opnieuw in gesprek om te zien of dit de juiste basis voor jouw video is.

Na een strakke planning van opname op lokatie(s) is het ruwe materiaal klaar voor montage. Er zal een video van gemaakt worden aan de hand van het storyboard en hetgeen besproken, uiteraard zal na het laten zien van het eindresultaat eventuele correcties besproken worden en worden uitgevoerd.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Neem contact met ons op