SamenLoop voor Hoop en CameramanGevonden.nl

De promotie film voor de “SamenLoop voor Hoop” voor het KWF zal gemaakt worden door CameramanGevonden.nl

Op verschillende plaatsen in Nederland organiseren vrijwilligers een SamenLoop voor Hoop. 24 uur lang maken teams op een parcours gezamenlijk een lange wandeling. Het staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Daarmee halen ze geld op voor KWF kankerbestrijding.

Er wordt niet alleen gewandeld, de teams hebben ook kraampjes met (zelfgemaakte) spulletjes, hapjes en drankjes. Er zijn leuke activiteiten en lokale artiesten zorgen voor spetterende optredens.

De eregasten bij de SamenLoop zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel survivors genoemd. Zij staan het hele weekend in het zonnetje.

Feest van hoop
De 24 uur van SamenLoop voor Hoop zijn gezellig, ontroerend en inspirerend. Met het evenement vieren we een ‘feest van hoop’. We vieren dat vele mensen kanker al overleven en dat we iets tegen deze ziekte kunnen doen. Tegelijkertijd steunen we (ex-)kankerpatiënten en herdenken overledenen. We geven voorlichting over kanker en zamelen geld in voor kankeronderzoek. Samen maken we een verschil.

Wat zijn de hoogtepunten?

De Openingsceremonie met survivors: onder warme aanmoediging lopen alle survivors samen de eerste ronde van het evenement.
De indrukwekkende Kaarsenceremonie: als het donker is worden alle kaarsen aangestoken. Een prachtig moment van herdenking.
De feestelijke Slotceremonie: het zit er op! Na een bijzondere 24 uur loopt iedereen samen deze laatste ronde.

Wil je ook helpen?
Bekijk hier de agenda voor een SamenLoop voor Hoop bij u in de buurt:
Klik hier voor de agenda

Naar de website www.samenloopvoorhoop.nl

Update:
De video van de SamenLoop voor Hoop is klaar.

0